(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті подано комплексний аналіз засобів вираження просторових відношень в українській мові на різних мовних рівнях та показано взаємопереплетення цих засобів. Аналіз здійснено на матеріалі творів М.М. Коцюбинського.