(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядаються засоби вираження зачинної фазовості у сучасній англійській мові. Дослідження дoзволило виявити, описати та проаналізувати словотвірні, морфологічні, лексичні, синтаксичні та контекстуальні засоби вираження зачинної фазовості.