(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуті особливості сугестивної метафори як ефективного засобу мови массмедійного дискурсу. За допомогою методу бінарної опозиції виявлені і описані семантичні моделі сугестивної метафори рекламних текстів.