(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
На основі аналізу особливостей форми і семантики, сфер походження та вживання контамінованих фразеологізмів з однією словниковою фіксацією висловлюються міркування щодо екстра– та інтралінгвістичних чинників еволюції фразеологічного складу німецької мови.