(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядаються способи прояву емоцій на обличчі людини, зокрема, за допомогою міміки. Аналізується англомовна вербалізація мімічного вираження базових емоцій як одна із складових досліджуваного ЛСП “FACE”