(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена фреймовому моделюванню номінацій концепту FAMILIE. Розглянуто предметно-центричний фрейм для представлення когнітивного простору концепту FAMILIE у сучасному німецькому публіцистичному дискурсі.