(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена дослідженню компонентної структури концепту КОНФЛІКТ. Виведено домінуючу лексему концепту, встановлено базові семи у змісті значення у вигляді ядра та периферії. Аналіз проводиться на матеріалі тлумачних словників англійської мови.