(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Предметом розгляду в статті є перенесення античних міфонімів до класу ергонімів. Автор, зокрема, з’ясовує специфіку трансонімізації цього типу, мотиви використання античних прецедентних назв в ергономіконі.