(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто визначення поняття “концепт” та способи реалізації концепту “віра” засобами фразеологічних одиниць біблійного походження. Зроблено висновок про те, що в біблійній мовній картині світу акцентується активний компонент значення цього концепту, що свідчить про відмінність між біблійною та світською картинами світу.