(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядається співвідношення лексичних одиниць французької та української мов і його значення для навчання іноземної мови. Зокрема, особлива увага приділяється семантиці іноземних слів.