(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті здійснено аналіз тематизації телеономного концепту “дружба” у лексико-семантичному аспекті. Тематизація концепту відбувається завдяки контрастивному співположенню діаметральних понять: екстравертивного “дружба” та інтровертивного “нарцисизм”.