(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена проблемам семантичної адаптації та переосмислення семантичної структури англомовних запозичень в німецькій мові. Розглянуто соціолінгвістичний стан розвитку німецької мови та чинники, що сприяють формуванню цього стану. Особливу увагу звернено на аналіз питань, пов’язаних з процесом англійських запозичень та супровідними явищами.