(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті йдеться про лінгвокультурологічні особливості семантичних груп слів зі вторинною колірною номінацією (СВКН) в англійській та українській мовах.