(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті подано порівняльний аналіз фразеологічних одиниць часу. Визначається ступінь співвідношення семантики фразеологічних одиниць.