(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розкрито структуру та парадигмальні можливості відонімних і відапелятивних прізвищ Слов’янського району Донеччини та виявлено низку відмінних рис, які вказують на зміни в їх розвитку; визначено різноманітність семантики апелятивів, що склали структурну основу прізвищ, та кількість компонентів прізвищевих парадигм.