(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена аналізові семантики прикметника Ñλ…γος у гомерівському епосі. У статті подано картину лексичної сполучуваності прикметника, встановлено синтагматичні зв’язки досліджуваних ад’єктива, лексико-семантичні особливості, зв’язки між семемами в середині поля та з іншими тематичними групами.