(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядається багатозначність як результат концептуальної інтеграції. Автор доводить, що багатозначність має безліч проявів – від виникнення початкових полісемічних ефектів до чітко виражених випадків метафоричних перенесень назв.