(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті досліджуються ФО з компонентом-назвою рослин мікросистеми “Уява людини” як складової мікросистеми “Пізнавальні процеси людини”.