(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядаються способи передачі значення англійських артиклів a/the та детермінаторів some/any як показників категорії означеності та неозначеності різними засобами російської мови.