(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті представлено дослідження фразеологічних одиниць на позначення поняття “Подарунок” в англійській та українській мовах. Науково-дослідна робота здійснена з метою виокремлення лінгвокраїнознавчих особливостей сприйняття та тлумачення ФО для того, щоб уникнути непорозумінь в процесі здійснення міжкультурної комунікації.