(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглядаються семантичні наповнення концепту земля, які супроводжують цей концепт “постійно”, роблячи його особливо цінним для різних культур, розкриваючи архетипну природу цього концепту.