(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Дослідження присвячене систематизації та аналізу наявних методів гуманітарного дослідження суб’єктивного чинника в мові. Розроблено процедуру вивчення прагматичної інформації антонімів української мови.