(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена дослідженню та вивченню динаміки розгортання текстових концептів у ракурсі імплікації й експлікації та визначенню їх функцій у французьких романах середини ХХ сторіччя.