(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті зроблено спробу з’ясувати шляхи виникнення синонімічних рядів в англійській мові та їх використання в сучасній англійській мові (на матеріалах Британського національного корпусу текстів (BNC); охарактеризовано основні типи синонімічних зв’язків; здійснено класифікацію синонімів за походженням, структурою та морфологічними особливостями.