(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Темою даної статті є вивчення дієслівно-іменних словосполучень у діловому англомовному дискурсі та особливостей їх перекладу на українську мову. Актуальність даної статті обумовлена тим, що проблема класифікації та перекладу дієслівно-іменних словосполучень є однією з найважливіших проблем у сучасному перекладознавстві.