(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто методичні аспекти створення навчального посібника з української мови для іноземних студентів. Йдеться про доцільність використання країнознавчих текстів при вивченні української мови з метою вироблення комунікативної компетенції іноземних студентів. Проаналізовано соціальні характеристики студентів, які необхідно врахувати при підборі навчального матеріалу.