(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Тенденції світового інформаційного простору – глобалізація та мобільність – сприяють інноваційним реформам в системі освіти: нові вимоги до її змісту та вдосконалення методології відповідно до значних суспільних і технологічних перетворень. Які моделі управління якістю освіти зможуть забезпечити її ефективність та соціальну значущість? – це суть проблемних питань, що розкриваються у даній статті.