(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У наш час все більше розширюються зв’язки України із зарубіжними країнами, й інтерес до вивчення іноземної мови невпинно зростає. У методиці викладання іноземної мови існують різні способи оптимізації навчальної діяльності, в тому числі й гра. Ігри викликають інтерес викладачів іноземної мови, оскільки сприяють формуванню та розвитку навичок іншомовного спілкування