(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто приклади використання японськими письменниками діалектів у своїй творчості. Особливу увагу зосереджено на стилістичних особливостях кансайського діалекту у романі Накаґамі Кенджі “Бальзамін”. Розглянуто лексико-граматичні маркери цього діалекту у романі.