(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Стаття присвячена виявленню та систематизації особливостей функціонування метафори у тексті американського юридичного трилеру. У ній розглядаються різні підходи до визначення метафори. Увагу приділено спортивній та ігровій метафорам як засобам, що представляють культурний досвід нації.