(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена дослідженню стилістичних функцій порівнянь у романі С. Кінга “Туман”. Особлива увага приділяється функції створення образності, оціночній та експресивній функціям.