(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглянуто семантичні різновиди суб’єктної синтаксеми у структурі речення. Визначено типи предикатів, з якими суб’єктна синтаксема формує реченнєві конструкції.