(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглядаються основні підходи до вивчення тексту, які сформувалися у вітчизняній та зарубіжній лінгвістиці протягом останніх десятиліть; обґрунтовано відсутність загальноприйнятої дефініції тексту.