(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті досліджено тропи, метафору та метонімію, як лексичні засоби образностівкомп’ютерному дискурсі. Також розглянуто стилістичне функціонування метафори й різновиди метонімічних перенесень.