(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглянуто стратегію дискредитації опонента та використання її у промовах президента США Б.Обами. Проаналізовано тактику непрямого викривання негативних дій опонента і тактику прямого звинувачення опонента як основні тактики комунікативної стратегії дискредитації опонента у промовах президента та лінгвальні засоби реалізації цієї стратегії в американському політичному дискурсі.