(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглянуто поняття корпусу та роль репрезентативного корпусу в кволітативному та квантитативному аналізі лінгвістичних феноменів; розкрито актуальність корпусної лінгвістики та подано результати лінгвістичного дослідження частотності конвертованих іменників в дієслово та композитів із лексемою key (на матеріалах Британського національного корпусу (BNC).