(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
Стаття присвячена визначенню семантичної сили парадигматичних зв’язків лексико-семантичної групи іменників зі значенням “ЗУХВАЛІСТЬ, НАХАБСТВО” на основі дефініцій п’яти синонімічних та шести тлумачних словників сучасної німецької мови. Проаналізовані дані, отримані в результаті дослідження, представлені в таблиці та на схемі.