(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2012)
У статті розглядається когнітивний процес формування дискурсу шляхом встановлення зв’язків між наратором і читачем, а також виокремлення концептів і денотативних ситуацій у біографічному наративі.