(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено дослідженню та виявленню труднощів опанування іншомовних номінативних одиниць, імплементації фонетичної зарядки на практичних заняттях з іноземної мови як одного з способів засвоєння широкого кола лексичних категорій студентами-міжнародниками під час опанування іноземної мови. Даний методичний аспект сприяє активізації комунікативної сфери студентів, реалізує індивідуально – особистісний підхід до вивчення лексем професійної сфери.