(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розкрито чинники, що впливають на процес оцінювання навиків та умінь володіння іноземними мовами. Проаналізовано види оцінювання з використанням ІКT. Представлено досвід проведення оцінювання навиків письмової і усної мови студентів із застосуванням мовного портфоліо, цифрового оповідання (розповіді) в практиці навчання іноземним мовам. Описані приклади студентських мовних портфоліо; доведено доцільність його використання у навчальному процесі у вищих педагогічних навчаль- них закладах.