(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
Статтю присвячено дослідженню англомовних офтальмологічних термінів. Аналіз термінів проводиться на основі лексикографічних джерел та автентичних статей зі спеціалізованих періодичних видань. Терміни класифіковано за структурою, етимологією, за тематикою. Для аналізу текстів англомовних статей застосовано корпусний підхід. Автори ілюструють статтю прикладами з Британського національного корпусу та лексикографічних джерел.