(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті висвітлено ключові моменти функціонування шекспірівського доробку та його вплив на сучасний розвиток літературного мистецтва у світовому науковому дискурсі. Акцентується увага на різноманітних конверсійних перетвореннях на фабульному, сюжетному та архітектонічних рівнях, які збагачують та розширюють рецептивний ресурс тексту.