(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті аналізуються особливості часо-простору у «стамбульському тексті» турецького письменника Орхана Памука, зокрема у його романі «Біла фортеця». Окрема увага приділяється міфологемі сну як специфічному часопростору, який формує міфопоетичний зміст роману.