(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуті особливості діяльності вищих навчальних закладів в Україні в умовах інноваційного розвитку держави; проаналізована інноваційна діяльність вітчизняних вищих навчальних закладів; сформульовані завдання викладачів ВНЗ в умовах інноваційного розвитку системи освіти.