(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто літературну діяльність популярного німецького письменника жанру «психологічний трилер» Себастіана Фітцека. Проаналізовано особливості сюжетних ліній, образи головних героїв та спектр основних тематик на основі його творів «Therapie» (2006), «Das Kind» (2008), «Passagier 23» (2014)). Зроблено спробу встановити основні характерні риси авторського стилю письменника.