(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті проаналізовано основні критерії вступу до ЄС, необхідність володіння англійською мовою для сприяння євроінтеграції України, а також визначено необхідність формування комунікативних навичок в процесі вивчення ділової англійської мови у майбутніх економістів аграрного профілю для успішного ступу України в ЄС.