(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті розглянуто необхідність змін у сучасних підходах до викладання іноземної мови для спеціальних цілей в немовних внз в Україні, розгляду питань активізації процесу навчання засобами удосконалення форм та методів викладання, дослідження питань взаємодії студент – викладач в процесі навчання іноземної мови для спеціальних цілей.