(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті вирізнено тактики в межах комунікативної стратегії критики. Тактики категоричної незгоди, констатації конкретних недоліків, вказівки на нестачу інформації, жалкування та висловлення сумніву схарактеризовано з огляду на специфіку їхньої вербалізації в лінгвістичному дискурсі на матеріалі наукових рецензій А. Й. Багмут, О. І. Бондаря, Ю. О. Карпенка.