(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2018)
У статті досліджуються підтекстові смисли збірки «Ши цзін» на основі аналізу символічності й знаковості флористичних поетичних образів. Відзначено особливу підтекстовість «Ши цзіну», охарактеризовано роль флори в житті китайців, вивчено символічність і знаковість флористичних поетичних образів, встановлено вплив збірки на подальший розвиток китайської літератури, зокрема на формування підтекстовості, головної її поетикальної риси.