(untitled) (Науковий журнал «Наукові записки Національного університету «Острозька академія»: серія «Філологія», 2019)
У статті висвітлено роль використання сучасних технологій в процесі навчання майбутніх філологів. Розглянуто різні підходи та методи, що можуть допомогти студентам, які вивчають іноземну мову, поліпшити свої навички навчання за допомогою новітніх технологій. Серед цих методів є застосування інтернет-сайтів з вивчення іноземної мови, комп’ютерні програми вивчення мови, програмне забезпечення для презентацій, електронні словники, програми для спілкування в чаті та електронної пошти, прослуховування CD-програвачів та навчання з використання відеороликів.